Відгуки

Додати відгук
Светлана Владимировна
06.08.2020
Светлана Владимировна
Висловлюю велику вдячність адвокату Олександру Курочкіну за його високий професіоналізм у справах щодо кредитних правовідносин! Компетентний, добре обізнаний з регулюючим законодавством та судовою практикою судів Вищих інстанцій спеціаліст! За своїм зверненням отримала якісну, позитивну консультацію та впевненість в своїх подальших діях! Рекомендую всім, хто має проблемні відносини з банками та колекторськими установами! Звертайтесь, тут Вам дійсно допоможуть!!!!
Ihor Shafar
21.04.2020
Ihor Shafar
Дуже рекомендую Олександра як висококваліфікованого юриста, все швидко якісно та ефективно.
Лидия Лазько
18.01.2020
Лидия Лазько
Обратилась за консультацией, получила исчерпывающие, понятные для простого человека ответы, советую всем обращаться.
Valery Kupyreva
05.11.2019
Valery Kupyreva
Оказалась в непростой ситуации, которая могла решиться только в судебном порядке. Я занялась поисками адвоката. Встречалась со многими, но так и не смогла выбрать, поскольку их профессионализм оставлял желать лучшего. Поиски продолжались около месяца, пока мне не посоветовали Курочкина Александра. Он действительно профессионал своего дела. При ведении дела в суде продемонстрировал отличные знания закона и права. Добросовестно и очень тщательно изучал документы и материалы дела, глубоко вникал в суть вопроса. Его исковое заявление было аргументированно и грамотно составлено, опиралось на законодательную и нормативную базу.Выражаю искреннюю и глубокую благодарность адвокату Курочкину Александру за высокий профессионализм, компетентность и эффективность, проявленные им при оказании юридической помощи в рамках моего судебного дела.
Татьяна Баландина
04.11.2019
Татьяна Баландина
Щира подяка Олександру. Неймовірно чуйна і порядна людина. Адвокат з Великої букви. Велика подяка Вам за підтримку і розуміння. Успіхів Вам.
Галина Бродская
18.07.2019
Галина Бродская
Дякую Олександру за продуману тактику роботи з банком. Соьогді я повністю вільна від проблемного і довготривалого іпотечного кредиту. І це в рамках моїх фінансових можливостей. Рекомендую Олександра і раджу звертатися одразу, а не чекати активних дій банку.
Иван Билащинец
15.07.2019
Иван Билащинец
Всім моїм друзям, які мають проблеми з банками, рекомендую звертатися для вирішення своїх питань до адвоката Курочкіна Олександра
Andriy Kravchenko
03.07.2019
Andriy Kravchenko
Звертався до пана Олександра Курочкіна з приводу стягнення виконавчого збору. Він дуже мені допоміг. Після аналізу документів я отримав вичерпну консультацію щого перспективності судового позову, його наслідків і стратегії поводження з ДВС. Пан Курочкін, поза сумнівом, є надзвичайно грамотним юристом, обізнаним з нюансами цивільного права, дає реальні дієві рекомендації, є дуже приємним у спілкуванні.
Cергей Отрешко
17.06.2019
Cергей Отрешко
Дуже кваліфікована консультація,яка повністю задовольнила моє звернення
Cartel Elena
02.03.2019
Cartel Elena
Якщо у вас виникли проблеми з наданням юридичної допомоги, то раджу вам звертатися до адвоката Курочкіна Олександра. Я дуже задоволена його роботою та рада тому, що потрапила до такого гарного спеціаліста. Це досвідчений та професійний адвокат, який з радістю допоможе вам у вирішенні ваших найскладніших питаннях.
Додати відгук